RESTAURANT

HELT SIN EGEN – PÅ DEN GODE MÅDE

Diners’ Lounge er et spisested, hvor tonen er uformel, smilene brede og indretningen helt sin egen. Diners’ Lounge er en Amerikansk inspireret Diner, med dansk kvalitet og hygge. Diners’ Lounge er også knyttet til Racehall, hvilket betyder at der er mulighed for at opleve en tur på banen, inden eller efter maden nydes.

Good times are here to stay! Hos Diners’ Lounge har vi taget det bedste fra “dengang” og det bedste fra “nuet”, hvilket gør Diners’ Lounge til det den er: Et hyggeligt og personligt mødested,
hvor der er plads til alle, og hvor hyggelige stunder bliver til gode minder. Desuden er det jo en bonus, at man fra restauranten kan kigge direkte ned i Racehall og følge løbene på banen.

Maden hos Diners’ Lounge er enkel men velsmagende, lækkert, veltilberedt og enkelt. Vi har valgt ikke at gå på kompromis, med de amerikansk inspirerede retter der er tilknyttet menukortet. Vores gæsterne kommer især hos os, for sammenholdet, hyggen og de gode grin, de kommer for at opleve eller genopleve den personlighed der præger Diners’ Lounge, og som er med til, at gøre stedet helt unikt.

Hos Diners’ Lounge er alle velkommen uanset alder og køn. Her er gæstfrihed helt essentielt og vores dna.

Velkommen hos Diners’ Lounge!

Se menukort