Skip to main content
 

Om

GOOD TIMES ARE HERE TO STAY!

Hos Diners’ Lounge har vi taget det bedste fra “dengang” og det bedste fra “nuet”, hvilket gør Diners’ Lounge til det den er: Et hyggeligt og personligt mødested, hvor der er plads til alle, og hvor hyggelige stunder bliver til gode minder. Desuden er det jo en bonus, at man fra restauranten kan kigge direkte ned i Racehall og følge løbene på banen.

Maden hos Diners’ Lounge er enkel men velsmagende, lækkert, veltilberedt og enkelt. Vi har valgt ikke at gå på kompromis, med de amerikansk inspirerede retter der er tilknyttet menukortet. Vores gæsterne kommer især hos os, for sammenholdet, hyggen og de gode grin, de kommer for at opleve eller genopleve den personlighed der præger Diners’ Lounge, og som er med til, at gøre stedet helt unikt.

Hos Diners’ Lounge er alle velkommen uanset alder og køn. Her er gæstfrihed helt essentielt og vores dna.

Velkommen hos Diners’ Lounge!

RACEHALL

Love You to the Moon and Back and All Around the Racetrack

Den er god nok – Racehall er vores underbo,
som en bror eller søster og vi bruger hinanden til sjov og ballade så tit vi kan. Med udsigt til en af de største indendørs gokartbaner, får du alletiders underholding imens du får den bedste stemning fra Diners’ Lounge.

THIS HOME IS BUILD ON GOOD FOOD AND RACING

Kontakt os her med spørgsmål til restauranten

Kontaktinformationer

VORES MAD

You can’t live a full life on an empty stomach

Maden hos Diners’ Lounge er enkel men velsmagende – det er ikke et forsøg på at komme ud i alle kunstens madkulturer eller være goumet, men snarere et spørgsmål om, ikke at gå på kompromis, med de amerikansk inspirerede retter der er tilknyttet menukortet.

Tag et kig på vores menu kort, for at se vores nøje udvalgte retter.

PLADS TIL STORE OG SMÅ

Rule #1
is that you gotta have fun

Hos Diners’ Lounge er alle velkommen! Udover at I kan besøge vores hyggelige restaurant og køre gokart hos Racehall, så kan I også holde jeres arrangement hos os. Vi har ideelle omgivelser til din fest. Det er uanset om I skal holde fødselsdag, konfirmation eller firmafest – vi har rammerne for eventet og sørger for en dag i særklasse.